ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

07/11/2017 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

10η Έκτακτη Σύγκλητος ΤΕΙ Ηπείρου

Καλούνται τα μέλη της Συγκλήτου του ΤΕΙ Ηπείρου στην 10η έκτακτη συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, Γέφυρα Αράχθου, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων :

1. Έγκριση πινάκων αξιολόγησης Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018 των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου

2. Αναθέσεις μαθημάτων στο Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018.

3. Ανάθεση διδακτικού έργου σε μέλος ΕΤΕΠ του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Άρτα, 7 Νοεμβρίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.:Φ.3/5144

4. Έγκριση εγγραφής επιτυχόντων - εισαγομένων στα τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018.

5. Έγκριση εγγραφής επιτυχόντων - εισαγομένων στα τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών - Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών - μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018.

6. Έγκριση εγγραφής επιτυχόντων - εισαγομένων στα τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών - Αλλογενών και ομογενών υποτρόφων του Ελληνικού Κράτους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018.

7. Έγκριση εγγραφής επιτυχόντων - εισαγομένων στα τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου με την κατηγορία των Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

8. Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και ΤΕΙ Ηπείρου για τη δημιουργία και λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

9. Επί της απόφασης της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών του Συνοπτικού Διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση φωτοτυπικών μηχανημάτων ΤΕΙ Ηπείρου, ΠΔΕ 2017.

10. Επί της απόφασης της επιτροπής για την αξιολόγησης της ένστασης της εταιρείας ΒΛΑΧΑΣ Π. - Σ. ΑΤΕ που αφορούσε το Συνοπτικό Διαγωνισμό 19/2017 για τη συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης του ΤΕΙ Ηπείρου.

11. Επί της απόφασης της επιτροπής αξιολόγησης των δικαιολογητικών κατακύρωσης του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια επιστημονικών οργάνων και συστήματος διερμηνείας για τις ανάγκες του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΔΕ 2017.

12. Τροποποίηση τοποθετήσεων μελών Δ.Π. του ΤΕΙ Ηπείρου.

13. Ενημέρωση επί των δαπανών που πραγματοποιούνται με έγκριση Προέδρου ΤΕΙ.

14. Έγκριση αιτήσεων- αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης.

Με την ίδια Πράξη, χρέη Γραμματέα της Συγκλήτου θα ασκήσει η Σταυρούλα Γιαννάκη του κλάδου ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού, με αναπληρώτρια την Μαριάνθη Πάτρα του κλάδου ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου

 

Ευριπίδης Γλαβάς

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe