ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

17/09/2018 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

Συμμετοχή του ΤΕΙ Ηπείρου στο Διεθνές Συνέδριο ''18th IFAC Conference on Technology Culture & International Stability, TECIS 2018''

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ σε διεθνές συνέδριο στο Αζερμπαϊτζάν.

Το ΤΕΙ Ηπείρου συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο ''18th IFAC Conference on Technology Culture & International Stability, TECIS 2018'' που έλαβε χώρα στις 13-15 Σεπτεμβρίου 2018, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.Το συνέδριο διοργανώθηκε από τη Διεθνή Ένωση Αυτομάτου Ελέγχου-IFAC, όπου συμμετείχαν καθηγητές Πανεπιστημίου, Ερευνητές και επαγγελματίες.

Από το ΤΕΙ Ηπείρου συμμετείχε ο καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος και η Βερόνικα Ανδρεά, μεταδιδάκτορας στο Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες ερευνητές παρουσίασαν επιστημονικές εργασίες που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και έχουν προκύψει στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτούμενων Έργων που υλοποιεί το Εργαστήριο. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν αποτελέσματα από το έργο με τίτλο «Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης, πρόληψης, διαχείρισης και έγκαιρης ενημέρωσης για τον κίνδυνο πλημμυρικών επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή του Αράχθου», το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος» 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Επίσης, παρουσιάστηκε μια κοινή επιστημονική εργασία με ερευνητές από την Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών, η οποία έχει προκύψει στα πλαίσια του διακρατικού έργου «ECOPORTIL - Environmental Protection of Areas Surrounding Ports using Innovative Learning Tools for Legislation» που χρηματοδοτείται στα πλαίσια του «INTERREG Βαλκανική-Μεσόγειος 2014-2020. To έργο, αφορά στην αξιοποίηση σύγχρονων μεθοδολογιών και καλών πρακτικών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος στις περιοχές των λιμένων και τις παράκτιες περιοχές, επιδιώκοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση, με στόχο τη βιωσιμότητα.

Οι ερευνητικές εργασίες παρουσιάστηκαν σε ειδική Συνεδρία, με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων μέσα από τη χρήση καινοτόμων εργαλείων στον τομέα της πληροφορικής , προσελκύοντας το ενδιαφέρον των συνέδρων και θέτοντας μια εποικοδομητική βάση για περαιτέρω συνεργασία με το ΤΕΙ Ηπείρου.

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe