ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

26/10/2018 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την υλοποίηση της δράσης Gamming Session (Δράσεις Παιγνίων) του έργου POWER (πρόγραμμα ADRION)

Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Θ Ε Σ Π Ρ Ω Τ Ι Α Σ

(ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 55 ? ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 46100 - Τηλ.:26650 29480-8 Fax:26650 29489

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρες από 11:30 έως και 13:30 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας συνάντηση εργασίας με προσκεκλημένες τις ακόλουθες εκπαιδευτικές μονάδες: ΤΕΙ Ηπείρου Παράρτημα Ηγουμενίτσας, Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, 1ο & 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας ? Παραμυθιάς ? Φιλιατών και την Δ/νση Βθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.

Η συνάντηση αφορούσε ενημέρωση και καθορισμό ενεργειών για την υλοποίηση της δράσης Gamming Session (Δράσεις Παιγνίων) του έργου POWER (πρόγραμμα ADRION) στο οποίο συμμετέχουν ως Εταίροι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) με Associate Partner (συνεργαζόμενους φορείς), τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ (ΟΛΗΓ ΑΕ) αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι «Δράσεις Παιγνίων» (Gamming Session), στοχεύουν στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος και του κόσμου των επιχειρήσεων. Την υποστήριξη των νέων ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας και το σχεδιασμό από μέρους τους, οργάνωσης και εικονικής υλοποίησης μίας δικής τους ιδέας, και της επίδειξης του ρόλου ενός επιχειρηματία. Οι Ομάδες Εργασίας που θα συγκροτηθούν στις εκπαιδευτικές μονάδες, υποβοηθούμενες από επιχειρηματίες, συμβούλους και μέντορες, θα στοχεύσουν στην ανάπτυξη ιδεών για την ικανοποίηση των αναγκών σχετικά με την Ενέργεια στους χώρους του κάθε λιμανιού.

Στην συνάντηση συμμετείχαν σπουδαστές και μαθητές συνοδευόμενοι από τους επιβλέποντες Καθηγητές τους κ.κ, Πολυξένη Γιώτη & Γεώργιο Γιώτη εκ του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, Μαρία Μακρυγεωργάκη εκ του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και Ελένη Δημητρίου εκ του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας. Τον Δήμο Ηγουμενίτσας εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Γραφείου Προγραμματισμού κος Παντελής Καραπιπέρης και τον ΟΛΗΓ ΑΕ τα στελέχη του κ.κ. Ελευθερία Ντάφλου και Ιππολύτη Γατσέλου.

Χαιρετισμό στους συμμετέχοντες αλλά κι ευχαριστίες σε όλους για την ανταπόκρισή τους απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Πάσχος, ευχόμενος καλή επιτυχία στην υλοποίηση της δράσης προς όφελος όλων των εμπλεκομένων. Εκ της Διοικήσεως παρέστησαν τα μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Βασιλική Τσώτου και Γεώργιος Βέρμπης.

Εισηγητές στις διάφορες θεματικές ενότητες της εκδήλωσης ήταν οι : Πέτρος Ζουμπούλης - Δ/κος Προϊστάμενος Επιμελητηρίου, Ελευθερία Ντάφλου - Σύμβουλος Ανάπτυξης ΟΛΗΓ ΑΕ, Βασίλειος Παππάς - Εξωτερικός Συνεργάτης ΕΒΕΘ, Δρ. Σπύρος Βουτετάκης - Διευθυντής Ινστιτούτου Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) / ΕΚΕΤΑ & Δρ. Φώτης Στεργιόπουλος - Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΔΕΠ/ ΕΚΕΤΑ.

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe