ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

17/09/2018 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

Με επιτυχία η εναρκτήρια συνάντηση του έργου ''Versatile Islands cooperating for New Services and Innovation in Tourism'' ( VISIT), του προγράμματος Erasmus +, με Επιστ. Υπεύθυνη την κα Δογορίτη Ελευθερία, Αναπλ. Καθ/τρια του Τμ. Διοίκ. Επιχειρήσεων

Στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2018 το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας του ΤΕΙ Ηπείρου, φιλοξένησε στην Ηγουμενίτσα την εναρκτήρια συνάντηση του έργου ''Versatile Islands cooperating for New Services and Innovation in Tourism'' ( VISIT), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +.

Στην εναρκτήρια συνάντηση παρευρέθησαν οι senior lecturers Kristina Henriksson και Irma Manty από το Πανεπιστήμιο Laurea της Φινλανδίας, η project manager Tea Gagro από το πανεπιστήμιο VERN της Κροατίας, ο καθηγητής Marco Hardiman από το πανεπιστήμιο του Κιέλου και ο senior lecturer Per Petterson απο το πανεπιστήμιο Linnaeus της Σουηδίας. Το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του Tμήματος και επιστημονικά υπεύθυνη του έργου αναπληρώτρια καθηγήτρια Ελευθερία Δογορίτη, τον αντιπρύτανη του ΤΕΙ Ηπείρου καθηγητή κ. Περικλή Τάγκα, τον καθηγητή κ. Στέφανο Βλαχόπουλο, τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Θεμιστοκλή Γκόγκα και τον ακαδημαϊκό υπότροφο Κωνσταντίνο Σολάκη.

Το έργο στοχεύει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της εποχικότητας του τουρισμού σε μικρά νησιά, στην βόρεια και νότια Ευρώπη, μέσω του επανασχεδιασμού των υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων. Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι δράσεις του προγράμματος θα εστιάσουν στο νησί των Παξών. Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί το Επιμελητήριο Κέρκυρας ως associate partner ενώ ο δήμαρχος των Παξών, σε επίσκεψη των εταίρων την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στους Παξούς, δέχθηκε να στηρίξει την όλη προσπάθεια και να παράσχει οποιαδήποτε διευκόλυνση.

Στο πλαίσιο του έργου θα επισκεφτούν το νησί αρχές Οκτώβρη φοιτητές οι οποίοι με την καθοδήγηση των καθηγητών και την συνεργασία των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων θα διερευνήσουν τις συνέπειες τις εποχικότητας και θα προτείνουν λύσεις.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe