ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

03/11/2017 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

Συμμετοχή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στο 20ο Παγκόσμιο Κτηνιατρικό Συνέδριο Πτηνοτροφίας

Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων συμμετείχε στο 20ο Παγκόσμιο Κτηνιατρικό Συνέδριο Πτηνοτροφίας που φιλοξενήθηκε στο Εδιμβούργο, στη Σκωτία από 4-8 Σεπτεμβρίου του 2017 και παρουσίασε τρεις εργασίες, τις δύο με προφορική ανακοίνωση και μία ως poster.

Oι εργασίες αφορούσαν τη χρήση εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών στη διατροφή των κρεοπαραγωγικών ορνιθίων για τη βελτίωση των ζωοτεχνικών δεικτών και της υγείας των πτηνών, τη χρήση ειδικού μίγματος φυτοβιοτικών για την διαχείριση των κοκκιδιώσεων χωρίς τη χρήση αντικοκκιδιακών φαρμάκων και τέλος τη χρήση οργανικών οξέων για τη βελτίωση της υγείας του εντερικού σωλήνα των πτηνών.

Οι εργασίες που ανακοινώθηκαν ήταν σε συνεργασία της Αγγλικής εταιρίας παραγωγής διατροφικών πρόσθετων Anpario και της σημαντικότερης Ινδικής εταιρίας παραγωγής εκχυλισμάτων αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών Αyurvet:

1. Effect of dietary supplementation of herbal products on broiler growth performance, gut health and meat quality. Ilias Giannenas, Ioannis Skoufos, Athina Tzora, Eleftherios Bonos, Nikolaos Papaioannou, Efterpi Christaki, Panagiota Florou Paneri.

2. Commercial organic blend improves broiler qut health and performance. Ilias Giannenas, Aikaterini Konstanti, Augustine Owusu-Asiedu, David Harrington, Athina Tzora, Nikolaos Papaioannou, Leon Broom.

3. Ioannis Skoufos, Ilias Giannenas, Athina Tzora, Eleftherios Bonos, Nikolaos Papaioannou, Efterpi Christaki, Panagiota Florou-Paneri. Effects of dietary supplementation with herbal extracts on growth performance of chickens infected with Eimeria.

Η συνεργασία του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων διευρύνεται συνεχώς και το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο γίνεται διεθνώς γνωστό, ενώ Πανεπιστημιακά ιδρύματα από όλο τον κόσμο και εταιρίες παγκόσμιου κύρους παραγωγής διατροφικών προϊόντων της ζωικής παραγωγής έρχονται σε επαφή μαζί του για να αναπτύξουν κοινές ερευνητικές προτάσεις και νέα διατροφικά προϊόντα.

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe