Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων
Παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου Green Pork που υλοποιεί το τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων παρουσιάζει τα τελικά αποτελέσματα του ερευνητικού έργου "Διερεύνηση της αειφορικής παραγωγής χοιρινού κρέατος με λειτουργικές ιδιότητες χρησιμοποιώντας τοπικούς φυσικούς πόρους και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα - «Πράσινο Χοιρινό Κρέας - Green Pork» - Κωδικός Έργου: 12CHN91" με τη διεξαγωγή ημερίδας στην Άρτα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Άρτας, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα αναπτυχθούν οι ερευνητικές μέθοδοι για την παραγωγή χοιρινού κρέατος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και θα υπάρξει επίσης για πρώτη φορά Πανελλαδικά παρουσίαση και γευσιγνωσία παραγόμενης πρωτότυπης σειράς αλλαντικών πράσινο χοιρινό από το Βιομηχανικό εταίρο του προγράμματος, την ΒΙ.Κ.Η.
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος
Καθηγητής Γιάννης Σκούφος
Δείτε την Πρόσκληση της εκδήλωσης
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου
ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία
ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών
ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων
ΧΡΗΣΙΜΑ
Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία
© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.
κατασκευή ιστοσελίδων iframe